Offices
Rue de la Paix

With this renovation project Studio Vincent Eschalier aimed to bring a previously overlooked space into its own. The space was opened up to create an open plan, home-like office space, according to the future occupants desire for the space to feel more like an apartment than an office.

The beams under the roof of this seven story building were stripped back to regain their raw appearance and open up a maximum height within the space.

A polished screed coating on the floor echoes the raw quality of the beams on the ceiling. The furniture was custom designed and lacquered for a glossy finish in contrast to the rough, matt appearance of the floor and ceiling.

 

A warm, chic night blue was chosen for the tables, cabinets and benches to counteract the sober, white of the walls.

Paris (2)
6ème Sens Immoblier Paris
2016
120 m²
200 000 € HT